Newsletter signup

You can choose what you would like to receive from the list below?
Subscription
Heti menüajánlatunk

János konyhája hétről hétre elkápráztatja remekműveivel a betérő Vendégeket. Szeretne Ön is részt venni minden hétköznap 12 és 15 óra között egy gyors gasztrotúrán? Jelentkezzen hírlevelünkre, és minden hétfőn friss és ropogós menüajánlat fogja Önt postafiókjában várnil!

Borestek

A jó étkek csak jó borokkal lesznek tökéletesek. Amennyiben borestjeinkről szóló hírlevelünkre iratkozik fel, minden hónapban elsők között értesülhet az aktuális havi programokról, borvacsorákról. Ilyen finomságokat bűn volna kihagyni!

Csomagajánlatok

Éttermünk mellett szállodánk is sok újdonsággal, színes programmal szórakoztatja az átmeneti lakókat. Ezen hírleveleinkben nagyobb hangsúlyt kapnak az aktuális csomagajánlatok, illetve azok az információk, amelyek leginkább a nem helybenlakó Vendégeinket érdekelhetik. 

Nyereményjátékok

Ne maradjon le egyetlen nyereményjátékunkról sem! Ezen hírlevelünkben tájékoztatjuk kedves Vendégeinket a legrissebb akcióinkról és játékainkról. Legyen Ön is naprakész, hátha Fortuna Önre mosolyog!


hirek-esemenyek

News, dinner and wine

Meetings, wine evenings, good atmosphere, good wines

read more

Csaomagajánlatok

Packages

Occasional discounts periodic promotions ......

read more

 • kiscsapat2About us

  Köszönjük azt a 3 napot amit eltölthettünk önöknél! Csodálatos élményekkel gazdagodtunk! Az önök étterme és a hotel gyönyörű, a személyzet barátságos!Ha legközelebb itt járunk csak is önöket fogjuk választani. További sok sikert és jó munkát kívánunk az egész csapatnak Tolmácsról a Tálas család!...(Tálasné Erika)

  read more 

 • kiscsapat2About us

  Március 22.-én igazán jól éreztük magunkat a Macokban! A Magyar Konyhában olvastam már róla, ezért javasoltam kis csapatunknak a helyet. Ebédre ültünk be, végül mindhárman a 4 fogásos degusztációs menüt választottuk. Mennyei volt! Látvány, ízek, kiszolgálás! Ha Eger környékén járunk, legközelebb se hagyjuk ki!...(Erika)

  read more 

 • kiscsapat2About us

  Rostás Tamás a csapat (kővári Nikola, Rostás Noémi, Király Martina) nevében:
  Idén ismét fantasztikus vacsorát költöttünk el Önöknél. Nem ragozom, nekünk az Imola változatlanul az ország egyik legjobb étterme, mindent köszönünk, nagyon jól éreztük (ezúttal is) magunkat! További sok sikert és legalább ilyen jó ételeket. Köszönettel, a mielőbbi viszontlátás reményében...(Rostás Tamás)

  read more 

 • kiscsapat2About us

  Öröm volt számunkra a látogatás a Macokban. Tudtuk, hogy valami nagyon jóra számíthatunk, ezt Péterrel folytatott eddigi beszélgetéseinkre alapoztuk. Igényes, vidám helyre csöppentünk, amely élményt tovább fokozták az ismerős arcok és a megszokott, de soha meg nem unt kedvesség. Az ételek, amelyeket elfogyasztottunk csodálatos emlékként élnek bennünk a mai napig is. Valóságos gasztronómiai kéjutazáson vettünk részt....(Balázs Attila)

  read more

Ízek feltérképezése erre

Fantastic tastes

You will surely find your favorite flavor...

read more

Borok

Wines

Divine nectars which are only found in the cellar of the collectors.

read more

Hotel Imola Udvarház hírlevél

Newsletters

If you want to be informed about the latest offers, quickly sign up for our newsletters...

read more

Location

 • 3300 Eger, Tinódi Sebestyén tér 4.
  (GPS: Dózsa György tér 4.)

Contact

HOTEL IMOLA UDVARHÁZ

 • tel./fax: (36) 516-180

MACOK BISTRO & WINE BAR

 • Table reservation:
  (36) 516-180

Opening Hours

Monday - Thursday: 12°° - 22°°
Friday - Saturday: 12°° - 23°°
Sunday: 12°° - 18°°

Follow Us

facebook