SVÉT 10.0 EGER

Svet fb MacokBisztro Eger

 

 

Nagy örömmel és szeretettel invitálunk Benneteket szeptember 16-án, vasárnap az ország egyik legszebb vidéki nagyvárosába, a dicső történelmi múltjáról és kiváló borairól híres Egerbe, a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) hagyományos éves közönség találkozójára.
A Magyar Turisztikai Ügynökség kiemelt támogatásával megvalósuló eseményen a Stílusos Vidéki Éttermiség tagjai Eger neves borászaival szövetkezve, a meseszép Bolyki-völgyben gasztronómiai élményekkel várnak Benneteket.
Az esemény házigazdája, a több országos elismeréssel büszkélkedő Macok Bisztró és brumbrum lényegében büfé.
A SVÉTakóstolón résztvevő éttermek:
Anyukám mondta Étterem (Encs)
Baricska Csárda (Balatonfüred)
Erhardt Étterem (Sopron)
Gusteau Kulináris Élményműhely (Mád)
Gusto13 (Veszprém)
IKON Étterem (Debrecen)
Jankovich Kúria (Rácalmás)
Kistücsök Étterem (Balatonszemes)
Macok Bisztró és Borbár (Eger)
Mandula Étterem (Villány)
Nomád Hotel és Glamping (Noszvaj)
Palkonyha (Palkonya)
Rosinante Étterem és Hotel (Szigetmonostor)
Viator Étterem és Borbár (Pannonhalma)
Vendég éttermek:
Almalomb (Hosszúhetény)
Éljen Vegán Kikötő (Eger)
Senátor-Ház és Étterem (Eger)
Borászok: Bolyki Pincészet, Bukolyi Marcell, Almagyar Érseki Szőlőbirtok, Demeter Pincészet, Eszterházy Szőlőbirtok, Gál Tibor Pincészet, Nyolcas és Fia Borház, Petrény Borászat, Simon Pincészet, Ostorosbor, St. Andrea Szőlőbirtok, Thummerer Pincészet, Tóth Ferenc Pincészet, Varsányi Pincészet, Kovács Nimród Winery
A kávékülönlegességeket Sopronból Molnár Attila és Debrecenből a Black Sheep Micro Roastery & Coffee kínálja.
A termelői piacon Sándor Tamás sajtmester bükki sajtkülönlegességeit kínálja, Papp Imre mézet, Illyés József házi lekvárokat, házi szörpöket és a Grapoila hidegen sajtolt egészséges olajait árulja.
A részletes SVÉTlap a következő linken megtekinthető: http://www.svet.hu/macok-bisztro-es-borbar-hirek/2018/07/svet-10-0-eger-bolyki-volgy/
Regisztráció már elindult! https://eger.svet.hu/
Ahogyan a SVÉT vendégei ezt már a korábbi rendezvényeken megszokhatták, a programon a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációs díj személyenként 3000 Ft, amely értékben minden vendég kap kóstolókupont, amelyeket az éttermeknél a SVÉTlapon szereplő ételekre lehet beváltani.
Az előzetes regisztráció lényege, hogy fel tudjunk készülni az érkezésetekre és optimális körülményt biztosítsunk a gördülékeny kiszolgáláshoz. Az előzetes regisztrációd kizárólag online módon, 2018. szeptember 15. 23:59-ig teheted meg.
Ha mégis lemaradtál, ne aggódj! A helyszínen még tudsz belépőjegyet váltani, ami a rendezvény látogatására jogosít, ám nem tartalmazza a kuponokat.
Napi belépőjegy
FONTOS! A helyszínen vásárolt belépőjegyek a rendezvény látogatására jogosítanak, nem tartalmazzák a kóstoló kuponokat. A gyerekeknek 12 éves kor alatt ingyenesen látogathatják a rendezvényt!
Napijegy: 1.000 Ft/fő
Programok
Jótékonysági vacsora
Immár hagyomány a SVÉT-találkozók történetében, hogy a programot megelőző nap estéjén jótékonysági vacsorát szervez az egyesület. A menüsort a Stílusos Vidéki Éttermiség séfjei prezentálják.
A jótékonysági vacsora estet szeptember 15-én este a brumbrumban tartják.
A jótékonysági vacsora ára: 15.000 Ft, az asztalfoglalás már elindult.
Dűlőtúrák szafari busszal az AÉS Borteraszra
Lounge hangulat, minden helyszínen, jó zene, Tomi Dj-vel, jó borok, gourmet falatok és igazi lassítás,
Relax Udvar
Csimotaságok - gyermeksarok
Parkoló: A rendezvény idejére a programhelyszínek környékét elzárjuk az autóforgalom elől, parkolni a Kistályai út 12/A szám alatt, korlátozott számban rendelkezésre álló parkolóhelyeken, illetve a Kistályai út mentén a szabad helyek függvényében lehet.
Támogatók:
Az idei SVÉT találkozó szervezését a Magyar Turisztikai Ügynökség, Eger Város, az Eszterházy Károly Egyetem, a Nespresso, a Vis Vitalis, a Progast és a Bolyki Pincészet támogatja.
További részletek hamarosan!
Reméljük, találkozunk!

 

 

svet10eger esemeny

News, events, dinner and wine

Meetings, wine evenings, good atmosphere, good wines

read more

egrivar vegvari imolaudvarhaz

Newsletters

If you want to be informed about the latest offers, quickly sign up for our newsletters...

read more

 • About us

  I stayed at the Imola Udvarhaz Dessert Hotel for a weekend trip to Eger while spending a month in Budapest. The hotel is a great value, rooms are nice and the balcony perfect to sit & drink a glass of wine on in the evening. The staff were all pleasant & helpful, plus breakfast was included. 5/5, will stay here again next time I am in Eger...(Ashton)

  read more 

 • About us

  The location is really fantastic, quiet, the room is very good, clean and tidy, the restaurant is fine, the breakfast is also very good, fresh, tasty. Friendly staff. The design is attractiv. Convenient for families or singles, good atmosphere at all. Thanks!...(M.V.)

  read more 

 • About us

  Very nice hotel with friendly staff.It’s a perfect hotel to spend couple of days in Eger ,or a weekend. Very good located ,with a beautiful view to the Egri castle. I can only recommend it for anyone who would like to escape in a romantic place .It has also a good restaurant with some Hungarian specialties. Free underground parking is available...(Emi)

  read more 

 • About us

  An ideal base for exploring Eger and the surrounding area, within walking distance of bus and train stations and pretty much all the tourist attractions, coupled with two of the best restaurants in town, (booking pretty much essential). Friendly helpful staff, and clean, comfy rooms. If you're coming from the UK like us also incredible value for money. There are cheaper bars in town but the quality here is exceptional... (Antony)

  read more

Location

H-3300 Eger,
Tinódi Sebestyén tér (square) 4.
(GPS: Dózsa György tér 4.)

The City of Eger, this town of over a thousand years, with its glorious historical past, valuable historical building complexes, wines and curative waters is one of the most famous cities of Hungary.

Contact

IMOLA UDVARHÁZ DESSERT HOTEL***superior
Registration number:
SZ19000076

 • +36-36-516-180

MACOK BISZTRÓ

 • +36-36-516-180
 • +36-30-207-8085

Opening Hours

IMOLA UDVARHAZ DESSERT HOTEL
24 HOURS RECEPTION

MACOK BISTRO 
Friday-Saturday: 12-23
Sunday - Thursday: 12-22

BRUMBRUM
Monday-Tuesday: closed
Wednesday-Thursday: 11-21
Friday-Saturday: 11-23
Sunday: 11-18

 

Follow Us

facebook