Törzsvendég program

torzsvendeg program imolaudvarhaz

Imola Udvarház Törzsvendég Program
…mert visszatérni Jó!

Emlékszik még milyen jó érzés volt nálunk lenni? Ön is újból átélné Dessert Hotelünk kényelmét és kulináris élményeit? Szívesen visszalátogatna hozzánk a város felfedezésére, fürdőzésre, borozgatásra? Van egy jó hírünk!

Szeretnénk visszajáró vendégeink számára kedveskedni, szeretnénk hűségüket díjazni.

A törzsvendégprogram kedvezményeit egyéni vendégeink vehetik igénybe, melynek feltétele, hogy foglalásukat kizárólag szállodánkon keresztül közvetlenül (a szálloda honlapján: www.imolaudvarhaz.hu, e-mail címén: ,  telefonszámán: +36-36-516-180 vagy +36-30-207-8085), ugyanazon a néven adják le és minimum már 3 alkalommal közvetlenül foglaltak az Imola Udvarházban.

Legyen Ön is visszatérő vendégünk és kapcsolódjon ki egy különleges helyszínen az egri Vár tövében!

Mivel is háláljuk meg hűségét?

 • szobafoglalás esetén 10 % kedvezményt biztosítunk szoba- és csomagárainkból
 • folyamatosan tájékoztatjuk különleges, szezonális ajánlatainkról
 • törzsvendég kedvezményünk akár több szobára is igénybe vehető egyszerre, egy foglaláson belül (egy foglalási név alatt)

Érvényesség: A törzsvendég kedvezmény határozatlan ideig tart. A szálloda jogosult törzsvendég programot bármikor módosítani.  Amennyiben módosításra kerül a törzsvendég program, a módosítás dátumától kezdődően beérkező foglalásokra, a módosított törzsvendég program a kötelező érvényű.

Törzsvendég kedvezmény felhasználásának feltételei:

 • A törzsvendég kedvezmény csak a lefoglalt szoba – és csomag árára vehető igénybe!
 • A törzsvendég kedvezmény személyre szóló, a kedvezményre jogosult személyes jelenlétéhez kötött, nem átruházható!
 • A törzsvendég kedvezmény idegenforgalmi adó, fürdőbelépőjegy, egyéb közvetített szolgáltatások és egyéb fogyasztás kiegyenlítésekor nem vehető igénybe!
 • Együttesen több törzsvendég kedvezmény nem vonható össze!
 • Azon vendégek, akik szálláshelyközvetítőkön keresztül, utazási irodákon keresztül és internetes online foglalási rendszereken keresztül foglalnak szobát szállodánkba, az Imola Udvarház, fentiekben leírt törzsvendég kedvezményeire nem jogosultak.

A törzsvendég kedvezmény egyéb kedvezménnyel nem vonható össze, valamint egyedi, időszakos kedvezményes árainkból törzsvendég kedvezményt nem tudunk biztosítani.

egrivar vegvari imolaudvarhaz

Események, hírek

Találkozások, gasztroélmények, jó hangulat, szép borok

tovább

egrivar vegvari imolaudvarhaz

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainktól, íratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom!

 

 
 • Rólunk mondták

  Öröm volt számunkra a látogatás a Macokban. Tudtuk, hogy valami nagyon jóra számíthatunk, ezt Péterrel folytatott eddigi beszélgetéseinkre alapoztuk. Igényes, vidám helyre csöppentünk, amely élményt tovább fokozták az ismerős arcok és a megszokott, de soha meg nem unt kedvesség. Az ételek, amelyeket elfogyasztottunk csodálatos emlékként élnek bennünk a mai napig is. Valóságos gasztronómiai kéjutazáson vettünk részt....(Balázs Attila)

  Tovább

 • Rólunk mondták

  A környezet, a hangulat, a személyzet, mind-mind hibátlan. Mindenki figyelmes, udvarias, kedves, érződik az odafigyelés és törődés. Ugyanúgy ahogy az ételeknél is messziről látszik a minőség és az szakértelem. Az ízek nagyon jól harmonizálnak, karakteresek, egyediek, az ételek szépek és nagyon finomak. A tálalás esztétikus, nem hivalkodó, letisztult mégis különleges. Nagyon jól éreztük magunkat, öröm volt felfedezni az ételek újabb és újabb előbukkanó ízeit, egyszerűen nem találtunk benne semmi negatívumot...(Varga Miklós Balázs)

  Tovább

 • Rólunk mondták

  Négy napot töltöttünk az Imola Udvarházban a hétvégén. Félpanziós ellátást igényeltünk.
  Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Macok Bisztró személyzetének a kedves és szolgálatkész kiszolgálásért. A konyhafőnöknek a remek, nagyon finom, ízletes, kiadós ételekért. Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket. Remélem lesz még alkalmunk eltölteni Önöknél pár napot...(Kulik Péter és Péterné)

  Tovább

 • Rólunk mondták

  Köszönjük azt a 3 napot amit eltölthettünk önöknél! Csodálatos élményekkel gazdagodtunk! Az önök étterme és a hotel gyönyörű, a személyzet barátságos!Ha legközelebb itt járunk csak is önöket fogjuk választani. További sok sikert és jó munkát kívánunk az egész csapatnak Tolmácsról a Tálas család!...(Tálasné Erika)

  Tovább 

 • Rólunk mondták

  Rostás Tamás a csapat (kővári Nikola, Rostás Noémi, Király Martina) nevében:
  Idén ismét fantasztikus vacsorát költöttünk el Önöknél. Nem ragozom, nekünk az Imola változatlanul az ország egyik legjobb étterme, mindent köszönünk, nagyon jól éreztük (ezúttal is) magunkat! További sok sikert és legalább ilyen jó ételeket. Köszönettel, a mielőbbi viszontlátás reményében...(Rostás Tamás)

  Tovább 

 • Rólunk mondták

  Majus 9-12 kozott voltunk az Onok vendegei es nagyon jol ereztuk magunkat. Mindennel maximalisan meg voltunk elegedve. A szemelyzet baratsagos es segitokesz volt. Nagyon orulunk, hogy az Imola Udvarhaz vendegei lehettunk. Masoknak is ajanlani fogjuk es talan meg mi is visszaterunk egy-egy alkalommal. Koszonjuk! Tovabbi sikeres munkat kivanunk a csapatnak!...(Német Imréné)

  Tovább

 • Rólunk mondták

  Március 22.-én igazán jól éreztük magunkat a Macokban! A Magyar Konyhában olvastam már róla, ezért javasoltam kis csapatunknak a helyet. Ebédre ültünk be, végül mindhárman a 4 fogásos degusztációs menüt választottuk. Mennyei volt! Látvány, ízek, kiszolgálás! Ha Eger környékén járunk, legközelebb se hagyjuk ki!...(Erika)

  Tovább 

A hely

3300 Eger, Tinódi Sebestyén tér 4.
(a régi Dózsa György tér)

Szállás egy különleges Dessert Hotelben, a történelmi belvárosában, kulináris élmények a Macokban, a régió legjobb éttermében, egy gyönyörű város, Eger felfedezése, fürdőzés egy különleges helyen, a híres Török Fürdőben, borozgatás a környék neves pincéiben, kirándulás a Bükk hegységben...

Kapcsolat

IMOLA UDVARHÁZ DESSERT HOTEL***superior
NTAK regisztrációs szám:
SZ19000076

 • +36-36-516-180

MACOK BISZTRÓ

 • +36-36-516-180
 • +36-30-207-8085

Nyitvatartás

  IMOLA UDVARHÁZ DESSERT HOTEL***superior
  24 ÓRÁS RECEPCIÓ
  Értékesítés: 7.00-19.00

MACOK BISZTRÓ
Vasárnap-csütörtök: 12.00-22.00
Péntek-szombat: 12.00-23.00

Kövessen minket

facebook

 

facebook

 

facebook